Generel beskrivelse af panelet og projekter

Vi er stolte af at kunne samle et ekspertpanel bestående af engagerede producenter, en forsker, repræsentanter fra COOP, samt ildsjæle i Dueholm.

Målet med vores panel er at have en bred vifte af personer, som alle brænder for bedre hønsevelfærd. Med forskellige baggrund, erfaringer og mindset, er de med til at sikre vidensdeling, og at vores projekter opnår resultater.

Over de kommende år, fokuserer vi på at arbejde med flere forskellige projekter. For at sikre den helt rigtige sammensætning af eksperter til opgaven, vil der over tid blive udvidet med nye deltagere i panelet. Vi vil også inddrage andre specialister, som kan bidrage positivt til vores planer omkring nye tiltag.

I de kommende uger vil vi introducere panelets deltagere, samt forklare lidt om hvad de kan bidrage med.

Alt hvad vi sætter i gang over de kommende år, har det formål at gøre en forskel, og skabe endnu bedre vilkår for vores høns. Vi ønsker via vores hjemmeside at give forbrugerne og andre interesserede, mulighed for at følge med i vores projekter og spændende tiltag. Det gør vi blandt andet her på siden under projekter, via blogs, ved udsendelse af nyhedsbreve og via de sociale media.

Vi håber at I har lyst til at følge vores rejse, på vej mod bedre hønsevelfærd! Har I spørgsmål eller andet er I altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere om vores projekter her og følg os på de sociale medie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del denne artikel

Andre artikler

En update på vores projekt med forsøgsstalde

Der har været stille fra vores side det sidste halve års tid. Det betyder dog ikke, at projektet har stået stille.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få den nyeste viden om hønsevelfærd direkte i din indbakke