Formål

Hønsevelfærd.dk skal skabe bedre velfærd for æglæggende høns

Vi ønsker at bidrage til langsigtede og holdbare løsninger for et bedre liv i de danske hønsestalde, og derfor har vi i tæt samarbejde med Coop lanceret Hønsevelfærd.dk.

Hønsevelfærd.dk skal være et troværdigt, dynamisk og åbent forum for alle, der vil danske høns det bedste. På Hønsevelfærd.dk vil vi følge forskningen inden for hønsevelfærd tæt og samle de seneste resultater og viden, så det er nemt for alle at holde sig opdateret.

Men vi vil ikke kun vente på andres resultater. Vi vil også lave vores egne forsøg for at se, om vi kan finde nye produktionsmetoder, der kan give vores høns endnu bedre levevilkår. Vi vil for eksempel afprøve forskellige forbedringer af hønsenes foder, en ny placering af deres siddepinde, en anden indretning af staldene og forskellige muligheder for aktivering.

Du kan følge med på bloggen, hvor vi løbende vil informere om vores projekter, forsøg og resultater.

Endelig vil vi bringe forskellige personer i spil, der alle er eksperter inden for økologisk ægproduktion og har hønsevelfærd på hjerte for at bidrage til debatten om, hvordan vi kan øge den generelle hønsevelfærd.

Velkommen til!

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få den nyeste viden om hønsevelfærd direkte i din indbakke