Baggrund

Derfor går Dueholm og Coop nu forrest i kampen mod bedre hønsevelfærd

Hos Dueholm har dyrevelfærd altid haft højeste prioritet, og for os er økologi lig med høj dyrevelfærd. Vi er ikke i tvivl om, at økologiske høns har et meget bedre liv end høns i andre former for ægproduktion.

I samarbejde med Coop har vi taget yderlige skridt for bedre dyrevelfærd og udviklet et koncept for vores æg med 4 Hjerter, hvor forholdene for vores høns er markant bedre end for andre økologiske høns. Det er økologisk liv på luksusklasse.

Det naturligt for os at gå forrest i kampen for bedre dyrevelfærd. Derfor var vi heller ikke i tvivl, da en rapport fra Københavns Universitet i september 2021 viste, at otte ud af 10 høns får brud eller revner på det yderste af deres brystben, når de lægger æg.

Det kan vi ikke acceptere, og derfor har vi skabt Hønsevelfærd.dk, der skal være et troværdigt, dynamisk og åbent forum for alle, der vil danske høns det bedste.

For vi er ikke de eneste, der har dyrevelfærd på hjertet. En markedsanalyse fra Landbrug & Fødevarer fra 2019 viser, at 95 % af danskerne nogle gange køber økologi – og hver tredje af dem gør det, fordi de mener, det bidrager til øget dyrevelfærd.

Alle interesserede kan nu orientere sig på Hønsevelfærd.dk.

Fordi alle høns fortjener de bedste levevilkår.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få den nyeste viden om hønsevelfærd direkte i din indbakke